Go to main content
Home page
Home page contrast-switcher
Szkolenie stacjonarne nt. zarządzania jakością żywności w świetle standardów UE i BRC/IFS

 

Wrocławskie Centrum Transferu Technologii Politechniki Wrocławskiej zaprasza na bezpłatne szkolenie stacjonarne dot. doskonalenia systemów zarządzania jakością żywności w świetle wymagań prawnych obowiązujących w Unii Europejskiej i w Polsce, w tym w międzynarodowych sieciach handlowych”.

 

Zapraszamy do udziału w bezpłatnym szkoleniu stacjonarnym, którego celem jest omówienie aktualnych wymagań prawnych oraz standardów w zakresie zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności. Spotkanie adresowane jest do osób odpowiedzialnych za jakość, produkcję, marketing i sprzedaż w branżach: spożywczej, suplementów diety, pasz i karm dla zwierząt.

Szkolenie poprowadzi lek. wet. Monika Klimczak – doświadczony ekspert w obszarze systemów jakości, specjalizująca się m.in. w normach ISO 22000, BRC Food, IFS Food, GMP, GHP, HACCP, HALAL oraz FSMA.


Termin: 9 czerwca 2025 r.
Godzina: 9:00–14:00
Miejsce: Wrocławskie Centrum Transferu Technologii, Politechnika Wrocławska, ul. Smoluchowskiego 48 a, bud. B11, 50-372 Wrocław
Zgłoszenie na szkolenie:

  • Zgłoszenie przyjmowane są do dnia 4.06.2025 (środa) do godziny 12.00.

Liczba miejsc ograniczona – obowiązuje rejestracja. Szczegóły i formularz zgłoszeniowy dostępne pod tym linkiem.


Podczas szkolenia omówione zostaną m.in.:

  • aktualne wymagania norm BRC Food, IFS Food i ISO 22000,
  • przygotowanie do audytów certyfikacyjnych,
  • zasady certyfikacji HALAL,
  • zmiany w przepisach i trendach w branży spożywczej,
  • wymagania dla opakowań w sektorze spożywczym, kosmetycznym i farmaceutycznym.

Szkolenie będzie podzielone na trzy bloki tematyczne z przerwami, a ostatnia część przewidziana jest na sesję pytań i odpowiedzi.

 

Serdecznie zapraszamy do udziału – to doskonała okazja, aby zaktualizować wiedzę, przygotować firmę do nadchodzących audytów oraz wymienić doświadczenia z innymi specjalistami z branży.