https://wctt.pwr.edu.pl/wp-content/themes/wctt

BOES20231222006

No.
Kraj
Industry
BOES20231222006
Spain
spożywcza
Type
BO - Business Offer
Offer date
22/12/2023

Abstract in Polish


Hiszpańska mleczarnia rzemieślnicza znana ze skrupulatnej ręcznej produkcji serów, która w procesie produkcyjnym wykorzystuje wyłącznie certyfikowane surowe mleko Manchega z minimalną ilością komercyjnych fermentów. W przypadku półekstensywnych praktyk hodowlanych dobro zwierząt jest traktowane priorytetowo, a silna rasa Manchega wykazuje niezwykłą odporność na ekstremalny klimat Castilla-la Mancha.

Abstract in English


This Spanish Company is a distinguished artisan dairy renowned for its meticulous handcrafting of cheeses. The production process exclusively employs certified Manchega raw milk, coupled with minimal commercial ferments. The semi-extensive livestock practices prioritize the well-being of the animals, with the robust Manchega breed exhibiting remarkable resilience to the extreme climates of Castilla la Mancha.